OVERSIGT

TRANSPORTANLÆG

Når det gælder transport af korn og andre materialer, findes der et utal af muligheder både ved valg af type anlæg og kapacitet. Snegle, redlere, båndtransportør, kop- og kædeelevatorer er blandt de mest kendte, men også̊ Grainpumps bliver oftere valgt. Igen er det individuelt, hvilken løsning der er det optimale valg, så̊ her er en dialog omkring kapaciteter og transportveje, nærmest en nødvendighed.

Vi har i mange års erfaring i skræddersyede løsninger til vores kunder og har stor erfaring i at hjælpe til med at finde den bedste løsning hver gang og kan leverer anlæg med kapacitet fra 25 tons pr. time og helt op til 450 tons pr. time.

Herunder er eksempler på forskellige løsninger:

Grain pump løsning fra Søby – En løsning med mange muligheder. Her 8″ anlæg med en kapacitet på 100 tons pr. time.

Grain pump løsning fra Hutchinson – Fleksibel løsning med gode muligheder for udvidelse. Denne en 8″ grain pump med en kapacitet på 100 tons pr. time.

Foderstofanlæg med stor kapacitet og mange muligheder. Dette er et anlæg fra Fjordvejens med en kapacitet på 250 tons pr. time.

Korngrav med gravleder afleverer i kopelevator, som løfter til skrå kedler på siloens tag. Her et 80 tons SØBY anlæg.

Korngrav med gravleder afleverer i kopelevator som løfter til vandret redler på siloernes tag. Her et 120 tons SØBY anlæg.

Båndtransport – Her T50 Jema bånd med kapacitet på 60 tons pr. time til fyldning af planlager. Dette er en løsning med afkastervogn og tværbånd.

SAW-snegle fra Hutchinson. Denne en 10/82 – 10″ snegll med en længde på 82′ eller 25 meter og kapacitet på 120 tons pr. time.