OVERSIGT

TØRRESILOER TIL BÅDE OPBEVARING OG TØRRING

Vi leverer tørresiloer til alle behov. Vi har tørresiloer med en diameter helt ned til 4,56 meter og helt op til 18,24 meter. Vores tørresiloer er rigtige tørresiloer, hvilket vil sige at taget er løftet en smule fra siden så kondensvand kan komme ud mellem sidepladerne og silotaget. Derudover er siloerne forsynet med spreder der fordeler afgrøden jævnt i siloen, perforeret gulv så der blæses tørreluft op i hele gulvets areal, unikt omrører system, kraftig blæser og selvfølgelig en styring.

Hjertet i tørresiloen er omrøresystemet, der sikre at tørreluften kan trænge igennem det tykke lag af korn og opblanding af dette. Dette er de vigtigste kriterie for succes i tørreprocessen. Omrører systemet i vores tørresiloer leveres af amerikanske NECO, som har over 40 års erfaring i tørring af korn herunder også tørring i silo. Omrøresystemet leveres med 2, 3 eller hele 4 omrøresnegle.

Hjernen i tørresiloen er styringen. Vores siloer leveres med skræddersyet dansk produceret styringer tilpasset behovet i det enkle projekt. Med en intelligent PLC-styring får man større frihed, overblik og mange flere muligheder.

Se produktvideo

Herunder er eksempler på forskellige løsninger:

To tørresiloer med lodret udtømning.

Blæser med olieovn til opvarmning af tørreluften

Omrører bommen i vådt korn, hjælper med en mere effektiv tørring.

Omrøring i meget vådt korn

Understøtning af det fuld perforerede tørregulv

Luftudkast gennem udluftningshætter på taget. Bemærk mellemrum til afløb af kondensvand mellem side og tag.

Touchscreen til siloens PLC-styring