Skip to main content

Tørreri

Med et NECO tørreri får du et moderne og brugervenligt tørreri med en uovertruffen kapacitet, der samtidig er skånsom overfor afgrøderne.

Tørreriet er et Mixed-flow tørreri, altså opereres der uden skærmriste, som ved andre tørrerier er den væsentlige årsag til nedsat kapacitet. Det betyder også at der i tørreriet er en helt unik luft- og korngennemstrømning, som sikrer den skånsomme og ensartede tørring. Blæserne på tørreriet er designet med luftindtag i begge sider, det giver markedets laveste støjniveau og optimal mulighed for brug af varmeflader.

Det unikke ved tørreriet er den måde hvorpå den varme luft blæses ind i afgrøden igennem luftkanaler, der går hele vejen på tværs af tørresøjlen. Dette bevirker, at alle kerner i tørresøjlen påvirkes med samme temperatur og en potentiel overophedning i dele af tørrezonen undgås. Grundet denne ensartet varmepåvirkning er tørreriet ideelt til for eksempel fremavlskorn eller maltbyg. Samtidig opnår man en yderst ensartet færdigvare.

Vi har lige nøjagtig det tørreri der passer til dit behov, idet vi har alle størrelser fra mindre mobilmodeller til store stationære tørrerier. Vi har kapaciteter fra 15t/t – 185t/t.

Play Video

Afspil produktvideo

Ved NECO tørrerier er der en række fordele:

 • Støjsvag blæser
 • Skånsom tørringsproces
 • Energibesparelse med frekvensstyring af blæsere
 • Nem påbygning af varmeflader, hvis man ønsker at supplere med varme fra halm- eller flisfyr
 • Regulering af temp. individuelt på brændere
 • Mulighed for køling i nederste zoner af tørreriet
 • Mobilopkobling via app
 • Opbygget i moduler, som giver nem installation og mulighed for opgradering til større kapacitet.
 • Minimalt vedligehold

Hotlinen til Almas Korn A/S er åben nærmest 24/7 i sæsonen og jeg bliver altid mødt af glade og hjælpsomme servicemontører både ved store og små udfordringer. Tørreriet er meget brugervenligt og vi har hurtigt lært at passe det.

- Niels Otto, Iselinge Gods, 4760 Vordingborg - 24150 Tørreri fra 2016

I forbindelse med salget fik jeg super god rådgivning, hvor der var fokus på funktionen frem for at lave et “godt salg”. Tørreriet har kørt upåklageligt, og det er simpelt at betjene.

- Driftsleder Kasper Nielsen, Borum Østergård, 8471 Sabro- 24150 Tørreri fra 2016

Se de mange forskellige typer og
størrelser af tørrerier

Kontakt os og hør nærmere om
mulighederne med NECO tørrerier  (Tilladte fil-typer: .docx, .pdf, .jpeg, .jpg)