Skip to main content

Fokus på kvalitet og service i hele processen

Lær os at kende

Hvem er vi?

Hos Almas Korn A/S beskæftiger vi os med rådgivning, salg, projektering og montering af udstyr til afgrødehåndtering. Vores primære område er opførelse af siloanlæg med tilhørende transportanlæg, tørrerier og rensemaskiner. Vi er uafhængige af specifikke underleverandører og kan derfor sammensætte anlæg præcis efter dine behov og ønsker.

Sammen med vore samarbejdspartnere har vi mere end 50 års erfaring med opbygning af kundetilpasset løsninger. Vi er leveringsdygtige med løsninger til landbrug såvel som industri. Kundetilfredsheden er vigtig for os, vi har derfor altid fokus på at finde den rette løsning til netop dig.

Når projektet er afleveret, har vi en dygtig serviceafdeling, som altid er klar til at hjælpe. Dette uanset om du har behov for telefonisk rådgivning, eller hvis du har brug for en servicemontør på pladsen til akut nedbrud eller vedligehold. Vi tror på en langsigtet relation, så vi bestræber os altid på en effektiv og god serviceydelse.

Vi hjælper dig hele vejen
fra idé til konkret projekt

1. Idé & planlægning

Vi finder i fællesskab ind til dit behov og kombinerer dine idéer med vores ekspertise og erfaring. På den måde skaber vi den løsning, der passer til din situation.

2. Projektering

Vi kan varetage præcis de dele af projektet du har behov for, alt fra byggeansøgning til brandgodkendelse, forundersøgelser, beregning af fundamenter, byggetegninger, tidsplanlægning og indhentning af tilbud fra underleverandører.

3. Byggeriet

Vi ordner alt det praktiske og udfører det aftalte arbejde i tæt samarbejde med dig. Vi kan både indgå i totalentreprise eller som delleverandør.

4. Aflevering

Ved aflevering af det færdige projekt, gennemgås hele  løsningen med dig, så vi er sikre på, at det leverede arbejde lever op til dine forventninger.

5. Service

Når din løsning er idriftsat, lader vi dig ikke i stikken. Vi har en dygtig serviceafdeling med teknikere fordelt i hele landet, som altid er klar til at hjælpe dig.

Klar til at starte et samarbejde?
Kontakt os nu
Play Video

Se mere om os

LÆR OS AT KENDE PÅ DE SOCIALE MEDIER

Følg med i nyheder og projekter på facebook

Se mere video på YouTube