Fokus på kvalitet og service i hele processen

Lær os at kende

Lidt om vores historie

Hos Almas Korn A/S arbejder vi med projektering, levering samt opførelse af siloanlæg med tilhørende transportanlæg samt tørrerier til brug for landbruget samt industri. Vi har sammen med vore samarbejdspartner mere end 50 års erfaring med opbygning af disse anlæg.

For os er kundernes tilfredshed det vigtigste. Derfor bestræber vi os på at lave den bedste løsning hver gang. Når projektet er afleveret har vi de dygtigste servicemedarbejdere, hvilket betyder at der altid er hjælp at hente, når det kommer til såvel vedligehold som reparationer.

Selskabet ALMAS Korn A/S blev etableret i 2013, hvor selskabet købte den daværende kornhåndteringsaktivitet fra ALMAS A/S (Aalborg Maskinforretning A/S). ALMAS Korn A/S ejeres og drives af 4 engagerede personer, som alle er aktive i selskabets drift. ALMAS Korn A/S har i dag 15 fastansatte i Aalestrup. Derudover har vi fast aktivitet i Øst Danmark samt Sverige. Vi har siloanlæg stående i hele Skandinavien, Tyskland, Polen, Baltikum, Hviderusland, Ukraine, Rumænien mm.

Første stadie

Vi finder i fælleskab ind til dit behov og skaber det løsningsforslag der giver mest mening for jeres situation.

Første stadie i processen indebærer at vi naturligvis lytter nøje efter, hvilke behov du måtte have som kunde i forbindelse med dit projekt. I denne initierende fase agerer vi rådgivere. Gennem vores erfaring og ekspertise, finder vi i samarbejde med dig, frem til en løsning der passer til behovet. Efterfølgende projektere vi alt det administrative arbejde i forbindelse med projektet. Dette kan eksempelvis være at hjælpe dig med alternativ finansiering, eller hjælp ved diverse ansøgninger forbundet med projektet.

Andet stadie

Vi ordner alt det praktiske og udfører det aftalte arbejde i løbende samråd med dig.

Under opførelsen sker alt ligeledes i et tæt samarbejde. Vores dygtige medarbejdere sikre at alt montage sker korrekt. Efterfølgende gennemgås det hele med dig som kunde, for på den måde at sikre at alt er efter dine ønsker og lever op til forventningerne. Vi slipper ikke en opgave før alt kører gnidningsfrit og du er tilfreds med resultatet.

Tredje stadie

Når projektet er færdigt, lader vi dig ikke i stikken. Vi vil være din sparringspartner, rådgiver og hjælper i alle situationer.

Vi har et stort servicelager i Vest- og Øst Danmark samt i Sverige. På den måde sikrer vi hurtig levering af reservedele i tilfælde af problemer med din løsning. Vi har lokalt placerede servicemontører, der er vant til at arbejde selvstændigt, og som hurtigt kan stå ved dig, hvis du måtte stå med problemstillinger. Derudover hjælper vi dig gerne med gratis rådgivning efter opførelsen. Det vigtigste for os er, at dit anlæg kører. Vi kan kontaktes på vores vagttelefon, når behovet opstår.

Klar til at starte et samarbejde?
Kontakt os nu

Se mere om os

LÆR OS AT KENDE PÅ DE SOCIALE MEDIER

Følg med i nyheder og projekter på facebook

Se mere video på YouTube